Hjoa dig – Onlineerbjudande

Paketerbjudande

Njut av vackra Hjo

Njut av en övernattning i vackra Hjo, här kan du njuta och ladda batterierna i en avkopplande miljö vid Vätterns strand.

Kika in i Hjo´s pittoreska butiker, njut av utsikten vid hamnen eller besöka kulturkvarterets utställning om Estrid Ericsson och Svenskt Tenn.

Hjoa dig är ett rent online-erbjudande och kan inte bokas manuellt av vår reception. Det ligger begränsat antal rum per dag så först till kvarn till detta fantastiska erbjudande!

Bokningsbart fram till 2 veckor innan ankomst. Ej återbetalning-eller ombokningsbart.

dubbelrum HB sjö(1)

Boende  & Matpaket

I paketet ingår

  • 1 övernattning i dubbel eller enkelrum
  • 1 kvällens 2-rätters (buffé vissa dagar)
  • 1 frukostbuffé
  • Gratis internet
  • Endast slutstäd

Boka i idag från 385 kr / person (exkl dryck)

Paketet ”Hjoadig” är giltigt under restaurangens öppettider (varierar under året) Övrig tid enligt överenskommelse.

Observera att du i bekräftelsemailet får en länk där du bokar tid för din middag, välj där 2-rätters boendepaket och önskad tid för er middag. Vid flera nätter görs en middagsbokning per dag. Glöm inte att räkna in barn (oavsett ålder så länge de sitter själva) i antal personer i bokningen. Vill ni uppgradera er måltid går det bra att välja det antal rätter ni önskar i bokning av bordet, observera att det tillkommer en kostnad på 100kr per rätt. Vi kommer dela ut tid för middagen om detta inte är gjort tre dagar innan ankomst. Ändring av bokad tid för middagen görs via vår reception på mail eller telefon 

Röding