Bröllop på Bellevue

Vi skräddarsyr lösningarna

Vi har kontakter med vigselförrättare, fotografer, frisörer, sminköser, florister, korteger både med häst eller limousin m.m.

Vår köksmästare och restaurangchef står redo för att förgylla er afton med en underbar meny med tillhörande dryck.

Med stor erfarenhet i huset med allt från den lilla familjenära till den stora festen med alla vännerna från hela världen hjälper vi er att

Kontakta oss för mer information

Bröllop miljöbild

Övernattning med frukostbuffé

Dubbelrum per natt – från 1190 kr
Enkelrum per natt – från 990 kr
Villa Viktoria per natt – från 12 000 kr

Övernattning med frukostbuffé och middag

(Förrätt, varmrätt samt tårta) minimum 10 personer
Dubbelrum per natt – från 2090 kr
Enkelrum per natt – från 1440 kr

Bröllopslyx för brudparet

Vida ankomst väntar ett choklad- och fruktfat, en flaska mousserande vin samt lån av morgonrockar. I mån av plats uppgraderar vi er till ett rum med utsikt över stadsparken och Vättern samt utcheckning fram till kl 13.

Tillägg på rumspriset – 700 kr

I love Hjo-kur för bröllopsparet

Ta en mysig stund och njut med en ”I love Hjo-kur”. Kuren börjar med ett fotbad samtidigt som man avnjuter en kopp te och chokladbitar. Därefter en hot stone massage, ansiktsrengöring med peeling, massage, mask samt avslutande dagkräm. Under tiden masken verkar, får man en ljuvlig handmassage. Efter detta fortsätter kuren med ett lyxigt spakit i relaxen tillsammans med frukt och te. Lån av badrock, tofflor och handduk ingår. Behandlingstid ca 1,5 h samt den tid man vill ha i relaxen.Behandlingen sker i Spa for Hjo´s lokaler ca 10 min promenad från Hotellet.

Tillägg på rumspriset – 1399 kr per person