Bröllop på Bellevue

Vi skräddarsyr lösningarna

Vi har kontakter med vigselförrättare, fotografer, frisörer, sminköser, florister, korteger både med häst eller limousin m.m.

Vår köksmästare och restaurangchef står redo för att förgylla er afton med en underbar meny med tillhörande dryck.

Med stor erfarenhet i huset med allt från den lilla familjenära till den stora festen med alla vännerna från hela världen hjälper vi er att sätta ihop en magisk afton!

Kontakta oss för mer information

 

Här kan du hitta några färdiga koncept för riktlinje;

Jordnära

Lycka

Evigheten

Extravagant

Bröllop miljöbild

Övernattning med frukostbuffé

Dubbelrum per natt – från 1190 kr
Enkelrum per natt – från 990 kr
Villa Viktoria ( 12 rum samt allmänyta) per natt – från 12 000 kr

 

Bröllopslyx för brudparet

Vida ankomst väntar ett choklad- och fruktfat, en flaska mousserande vin samt lån av morgonrockar. I mån av plats uppgraderar vi er till ett rum med utsikt över stadsparken och Vättern samt utcheckning fram till kl 13.

Tillägg på rumspriset – 700 kr

I love Hjo-kur för bröllopsparet

Ta en mysig stund och njut med en ”I love Hjo-kur”. Kuren börjar med ett fotbad samtidigt som man avnjuter en kopp te och chokladbitar. Därefter en hot stone massage, ansiktsrengöring med peeling, massage, mask samt avslutande dagkräm. Under tiden masken verkar, får man en ljuvlig handmassage. Efter detta fortsätter kuren med ett lyxigt spakit i relaxen tillsammans med frukt och te. Lån av badrock, tofflor och handduk ingår. Behandlingstid ca 1,5 h samt den tid man vill ha i relaxen.Behandlingen sker i Spa for Hjo´s lokaler ca 10 min promenad från Hotellet.

Tillägg på rumspriset – 1399 kr per person