Konferenser

Hotell Bellevue

Konferenser

Boka konferens

Datum
Tid
Sök lokal

Offertförfrågan

Kontakta oss

Kick off & grupper

Boka Konferens eller kick-off för företaget

Guidelines för ett lyckat möte

Konferenser hos oss på Hotell Bellevue. Behöver ni samlas för konferens eller möte? Hos oss kan ni hålla både stora och små möten. Hämta ny energi och inspiration i våra ljusa, öppna lokaler med utsikt mot Stadsparken och Vättern. Här har vi samlat våra bästa tips för att ni ska få ut mest av er tid!

Syftet med mötet: Skräddarsydda lösningar för varje tillfälle

Vad är vårt syfte med mötet? Är syftet att ta beslut, utbildning för arbetslaget, stärka ert teamwork eller höja inspiration? Både val av sittning i lokalen och själva innehållet är viktigt för att få bästa effekt, räkna med en paus var 40:e minut för att hålla hjärnan på topp!

Ge utrymme för nätverkande och kreativitet

Ge deltagarna tid för samtal! Späcka inte schemat från morgon till kväll, ge deltagarna tid att mingla, diskutera det som hänt under dagen och bekanta sig med varandra! Låt det finnas dötid för inspiration, powerboost och nya relationer som bidrar till storslagna idéer hur ni ska få verksamheten bättre. Lägg hellre en extra halvdag eller en övernattning och njut av flödet och peppningen i veckor framöver!

Förstå deltagarnas behov: Målgruppsanpassade aktiviteter

Vilken målgrupp har vi? Målgruppen som deltar blir extremt viktigt när det kommer till aktiviteter. Alla måste känna sig bekväma och uppskatta det ni gör!

Expertis och support: Vi är här för att hjälpa till

Våga be om hjälp! Vi jobbar med detta dagligen och har sammanlagt mer än 150 års erfarenhet i huset, vi tar inget extra för att vägleda er till en fullbordat möte oss!

Vättern(2)
Detaljbild

Konferens och sjönära möten

-En Unik Miljö för Era Möten

Konferenser i inspirerande miljöer, med närheten till vattnet och atmosfären i stadsparken och trästaden Hjo ger en minnesvärd inramning på er konferens. Vårt läge mellan Göteborg och Stockholm uppskattas av många konferensgäster. Det är enkelt att ta sig hit.

Vi har kunskapen: Låt oss vägleda Er

Vår uppgift är att hjälpa dig och dina kollegor att välja rätt bland många möjligheter. Din konferensvärd har lång erfarenhet av vad som fungerar bäst – du kan lita på oss.

Exklusivitet och anpassning

-Er egen personliga Konferensupplevelse

Förtjänar din personal ett eget hotell? Exklusiv hyra för konferens och event. Kräver ditt evenemang total diskretion eller är ni bara ute efter något alldeles extra? Hyr hela hotellet, så är alla ytor, all personal och alla rum bara för er. Vi har 132 sängplatser i 66 rum. I den största konferenslokalen ryms 120 personer, men vid exklusiv hyra kan ni även använda hotellets stora, öppna lobby.

 

Ett stort utbud av aktiviteter

Vi kan erbjuda allt från stadsvandring till matlagning, flytbastu och båtturer, golf eller safariaktiviteter i unika miljöer. Vi ordnar allt som behövs för dina möten. Du avgör själv om de ska vara effektiva eller bara trevliga!
Vi skräddarsyr varje konferens för att den ska bli så bra som möjligt. Kontakta oss så hjälper vi dig att få ut det mesta av ditt möte samt för förslag till aktiviteter.

Vi kan erbjuda bland annat;
Iskonst med Lenn Art Ice
Föreläsningar med Hjärnplus
Kock för en dag – laga din egen meny med kockarna i köket
Chokladprovning med Njuta
Guidad stadsvandring om trästaden
Minigolf
Glassprovning med Österhagen glass
Charter med S/S Trafik

Konferenspriser

Helpension – dubbelrum fr 1260 kr pp/ enkelrum fr 1595 kr pp
Förmiddagskaffe med hel fralla
Lunch varmrätt, sallad, lättöl/mineralvatten samt kaffe
Eftermiddagskaffe med kaffebröd
Middag 2-rätters meny
Logi med frukostbuffé
Lokal
Dagkonferens – fr 410 kr pp BOKA ONLINE NU>>
Förmiddagskaffe med hel fralla
Lunch varmrätt, sallad, lättöl/mineralvatten samt kaffe
Eftermiddagskaffe med kaffebröd
Lokal
Grupparbetsrum finns att hyra i samband med konferenspaket, fr 500 kr per rum. Önskar ni hyra endast lokal kontakta oss för prisoffert. Alla konferenspriser är exklusive moms.

HITTA FLER LOKALER HOS VÅRA KOLLEGOR
VENUEFINDER & KONFERENS I VÄSTSVERIGE