Hotellet

Hotell Bellevue

Hotell och boende

Hotellet

Boka rum i Hjo

Hotell Bellevue erbjuder er att få uppleva lugnet och det häpnadsväckande landskapet när solen går upp över en av Sveriges största sjöar, Vättern. Bli kär i Hjos kulturminnesförklarade Stadspark eller fyren vid bryggorna samt hotellets slående arkitektur och rika historia.

Vi på Bellevue erbjuder skönt boende i hotellrum för semestern, kompisgänget, kärleksparet eller familjen i unik miljö med en stor variation av aktiviteter och paketlösningar.

Skaraborg är känt som Sveriges skafferi så glöm inte att boka bord eller middagspaket med ditt boende i vår populära restaurang Le Bistro som erbjuder lokalt producerad förstklassig mat och levande musik under utvalda kvällar.

Under sommaren finns det även en uppvärmd pool vid badstranden man kan nyttja gratis som drivs av kommunen. Se vidare info om Guldkroksbadet här>>

Gillar du att gå på gymmet under din vistelse? I boendet ingår det fri tillgång till fullutrustat gym via vår samarbetspartner och grannhus Livingroom i Hjo. Det finns även vackra gång- och motionsspår runt om hotellet samt ett utegym i vår Stadspark.

Hotellet ligger mellan Stockholm (2,5 tim) och Göteborg (1,5 tim) och i staden finns enorma möjligheter för sightseeing och avkoppling. För simning och bad ligger dygnetrunt öppen badstrand och bryggorna i hamnen endast 50 m från Hotellets terrass.

detaljbild(1)
mat le bistro

Ät gott hos oss

Skaraborg är känt som Sveriges skafferi så glöm inte att boka bord eller middagspaket med ditt boende i vår populära restaurang Le Bistro som erbjuder lokalt producerad förstklassig mat och levande musik under utvalda kvällar.

 

Vi välkomnar dig till Hotell Bellevue, en plats du aldrig kommer att glömma!

Våra bästa deals just nu

Paket

Kallbadspaket

läs mer

Har du någonsin kallbadat? Njut av en vistelse på Bellevue med kallbad i Vättern! Kom sedan upp till hotellet och sätt er i bastun och känn energin återkomma till er hösttrötta kropp! Paketet är giltigt mellan 1 oktober och 31 mars

Rusa in sväva ut..

Spapaket

läs mer

Stressig vardag? Här kommer alternativet för dig som vill ha en lugn weekend med spa och träning för kropp och sinne. Boka spapaket med behandling inkl middag samt frukostbuffé tillgängligt mellan september – maj.

Kulturpärla

Estridpaket

läs mer

Besök utställningen om Estrid Ericson och Firma Svenskt Tenn med personlig guide! Estrid är en av 1900-talets designikoner och hon startade Svenskt Tenn som 30-åring. Svenskt Tenn är ett tidlöst exklusivt varumärke och i utställningen finner du ett hundratal föremål – från smycken till möbler. Giltigt med guidad tur 3 februari alternativt 10 februari kl 14.00