Grupper

Boka konferens

Datum
Tid
Sök lokal

KICK OFF & GRUPPER

GRUPPER OCH BUSSRESOR

Kick-off och Grupper

– Unika upplevelser & Bekväma Bussresor

Planerar ni en gruppresa eller en kick-off som kräver något utöver det vanliga? Välj Hjo som er destination och låt Hotell Bellevue vara navet för ert äventyr. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för grupper och ser till att ni får njuta av fantastisk mat och bekvämt boende under er vistelse.

Hjo som utgångspunkt för dagsutflykter

Hjo är den perfekta utgångspunkten för dagsutflykter i regionen. Medan ni bor hos oss kan ni enkelt utforska allt vad området har att erbjuda – från natursköna landskap till historiska sevärdheter. Vi hjälper gärna till att planera era utflykter så att ni får ut det mesta av er tid i Hjo.

Bekväma Bussresor

För grupper som vill upptäcka med buss, erbjuder vi all den hjälp och planering som behövs för en smidig resa. Från det ögonblick ni anländer till Bellevue, ser vi till att allt är ordnat – så att ni kan fokusera på att skapa minnen och upplevelser tillsammans.

Välj Hotell Bellevue för er nästa gruppresan eller kick-off. Vi garanterar en upplevelse som kombinerar bekvämlighet, kvalitetsmåltider och oförglömliga aktiviteter.

Välj från våran utsökta gruppmeny här

Bison - Photo Cred Jonas Ingman

Halvpension grupp

Det är många som årligen besöker vår lilla trästad. Inte förvånande tycker vi hjobor, för trots allt är det ju något speciellt med Hjo. Kanske på grund av vår pittoreska miljö med alla vackra trähus, kullerstensgator och gränder, små charmiga butiker och caféer. Men också troligen på grund av Hjos unika läge, precis invid Vätterns strand.

Dubbelrum: fr 850 kr per person
Enkelrum: fr 1150 kr per person

Ovanstående priser gäller per natt och inkluderar logi, frukostbuffé samt en 2-rätters middag (exkl. dryck). Priserna gäller för minst 20 personer.

Golf

Planerar ni en klubbresa eller liknande där ni är många som åker? Övernatta hos oss på Bellevue och spela på Hökensås GK, en 27-hålsbana med härlig utsikt över Vättern.

Mer information om Hökensås golfbana hittar du här.

Dubbelrum: fr 1145 kr per person
Enkelrum: fr 1300 kr per person

Ovanstående priser gäller per natt och inkluderar logi, frukostbuffé, en 2-rätters middag (exkl. dryck), greenfee till Hökensås golfbana. Priserna gäller för minst 20 personer.

Trästadspaket

Välkommen till Hjo – trästaden vid Vättern! Följ med på stadsvandring genom Hjo och Hjos historia. Turen sammanväver historia och anekdoter där man i ett behagligt tempo promenerar tillsammans med sin guide genom trästaden och Hjos historia, längs kullerstensgator, förbi bakgårdar och lummiga trädgårdar.

Dubbelrum: fr 850 kr per person
Enkelrum: fr 1100 kr per person

Ovanstående priser gäller per natt och inkluderar logi, frukostbuffé, en 2-rätters middag (exkl. dryck) samt en guidad stadsvandring. Priserna gäller för minst 12 personer. Max 30 personer i varje “stadsvandringsgrupp”.

Hökensås GK(3)

Arrangera din egen bridgehelg

Njut av några dagar i vackra Hjo med bridgespel. Vi tillhandahåller en fantastisk lokal med utsikt över Vättern. I spellokalen finns bridgebord, budlådor, kaffe och godis.

Dubbelrum: fr 1520 kr per person
Enkelrum: fr 1820 kr per person

Bo 2 nätter med 2-rätters middag (exkl. dryck) varje kväll samt frukostbuffé. Priserna gäller för minst 12 personer. Paketpris giltigt med undantag för våra bridgeturneringar.

Utflyktsmål

Almnäs Bruk – Sveriges största ekologiska jordbruk med egen gårdsbutik

Hem&Hobby – inredningsbutik på 3500m2

Göta Kanal – båtturer eller slussning

Karlsborgs fästning – ett av Europas största byggnadsverk

Ångaren SS Trafik – Den gamla välbevarade ångbåten gör rundturer på Vättern under sommarhalvåret till bland annat Visingsö

Bisonsafari – ca 2 mil söder om Hjo hittar vi Bisonsafarit i Gate med egen gårdsbutik

Stadsvandring med guide – 1,5 h vandring med guide i trästaden

Besök även Hjo Turistbyrå för fler tips